کشتارگاه صنعتی طیور حلال اسپادانا بعنوان طرح ممتاز کشوری در اجرای طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان امروز در حاشیه دیدار با استاندار اصفهان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این کشتارگاه به همراه چهار کشتارگاه دیگر در کشور با اخذ استاندارد +A قادر به صادرات محصولات خود به خارج بویژه کشورهای اروپایی شد.
شهرام موحدی افزود: در اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و شناسنامه دار شدن گوشت سفید و رتبه بندی 18 کشتارگاه صنعتی طیور استان اصفهان، یک کشتارگاه در درجه +A، 6 تا 8 واحد هم درجه A وبقیه در حوزه B قرار گرفت.
وی توزیع مرغ تولیدی در بازار را با رتبه بندی در درجه های کیفیت+A، AوB دانست و افزود: مرغ گرید+ A به وزن یک کیلوگرم و 300 تا دوکیلوگرم در قالب مرغ سایز سالم و مشابه مرغ سبز بدون آنتی بیوتیک است که در پرورش آن از هیچ دارویی استفاده نشده است.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان، مرغ گرید A را هم همان مرغ سایز با ویژگی طعم و ارزش غذایی بالا و چربی کم معرفی کرد و گفت: این نوع مرغ در کشتارگاه های دارای خط 1 تولید می شود و مرغ گرید B هم از نظر بهداشت و سلامت مصرفش مجاز ولی سایز نیست.
شهرام موحدی افزود: درست است که مرغهای تولید شده بر اساس کیفیت و نوع تولید، حائز رتبه میشونداما همه رتبههای مرغ قابل مصرف است، اما کیفیت ماندگاری , تولید و خوراک رتبه آنها را تعیین میکند و برای نظارت امکان ردیابی دارند.
وی گفت: هنوز قیمت های مصوب در طرح رتبه بندی مرغ اعلام نشده است.
استان اصفهان با میانگین تولید سالانه 170 هزارتن مرغ رتبه دوم کشور را دارد.
18 کشتارگاه صنعتی طیور و دو هزارو 300 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 38 میلیون و 500 هزار قطعه در هردوره پرورش در استان اصفهان فعال است.
گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاه های دارای استاندارد استان اصفهان با سه رتبه + B ,A , Aبانوار های به رنگ های سبز، آبی و نارنجی برای مصرف انتخابی شهروندان به بازار عرضه و حق انتخاب کیفیت و ویژگی های محصول خریداری شده برای مصرف کنندگان فراهم می شود.