ریشه کن شدن فقر با همراهی مردم و معینهای اقتصادمقاومتی
استاندار خراسان رضوی: اگر مردم به معینهای اقتصادمقاومتی اعتماد کنند و بالعکس، این اعتماد در معینها هم وجود داشته باشد، فقر در استان ریشه کن خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی استان که با محوریت شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در محل دفتر استاندار برگزار شد گفت: خوشبختانه در ۳شهرستان منطقه۹ اقتصاد مقاومتی روند خوبی شروع شده و طبق گزارش های دریافتی پروژه های مهمی در این مناطق در حال احداث است.
علیرضا رزمحسینی با اشاره به اینکه معینهای اقتصادمقاومتی برای دستیابی به اهداف توسعهای بنای نقض قوانین را ندارند افزود:امیدواریم در مجلس شورای اسلامی نمایندگان محترم همت کنند و قوانین مزاحم و مانع توسعه کشور را رفع کنند.
استاندار خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال با اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، چند منطقه نمونه اقتصاد مقاومتی همانند «قلعه گنج» در خراسان رضوی به مردم معرفی شود.
امام جمعه شهرستان زاوه در بخشی از این نشست اظهار کرد: شهرستان زاوه طبق آمارها، سی و یکمین شهرستان کم برخوردار کشور است و برخی از آسیبهای اجتماعی در آن وجود دارد.
حجت الاسلام محمد شمس الدین افزود: اشتغال در شهرستان زاوه نکته اساسی بوده و نگاه استاندار در حوزه اشتغالزایی تحسین برانگیز است.
نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با تجلیل از عملکرد درخشان معینهای اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: معینهای توسعه اقتصادی فرهنگی خالصانه و فی سبیل الله در حال توانمندسازی مردم هستند و در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خدمت ارائه میدهند.
سعید باستانی با بیان اینکه تاکنون الگویی همانند مثلث توسعه اقتصاد فرهنگی در خراسان رضوی تجربه نکرده ایم افزود: از خصوصیتهای خوب بخش خصوصی سریع بودن اقدامات نسبت به بخش دولتی با پشتوانه معینهای اقتصاد مقاومتی است، به عبارت دیگر تواناییهای زیادی در بخش خصوصی وجود دارد که تاکنون فرصت شکوفایی آنها فراهم نبوده است.
باستانی با بیان اینکه طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی اتفاق بسیار خوبی بود که با همت استاندار خراسان رضوی اجرایی شد، تاکید کرد: این الگو در حقیقت زمینهای برای آزادسازی توانمندیهای فعالان اقتصادی کشور برای توامندسازی همه اقشار جامعه است.