معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور: 41 درصد زنان روستایی کشور تاکنون تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز مازندران، معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در نشست بانوان فعال و فرهیخته مازندران عصر امروز در استانداری،با اشاره به رویکر حمایتی دولت از بخش های اقتصادی و نهادهای اجتماعی گفت: 41 درصد زنان روستایی کشور تاکنون تسهیلات اشتغالزایی در زمینه تولید محصول سالم دریافت کرده اند.
معصومه ابتکار با بیان اینکه دولت برای فراهم ساختن زمینه فعالیت های مدنی و بالقوه شدن فعالیت های اجتماعی تلاش می کند افزود: در این راستا دولت 12 هزار زن سرپرست خانوار را زیر چتر حمایتی خود قرار داده است.
ابتکار همچنین به تدوین سند ارتقا وضعیت زنان مازندران نخستین بار در کشور بر اساس شاخص های مکان محور بومی استان اشاره و خاطرنشان کرد:در این سند عدالت جنسیتی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون امور بانوان رییس جمهور همچنین اجرای طرح ارتقا تاب آوری زنان با هدف ترسیم نقشه راه و توان افزایی تشکل ها با اجرای دوره های توانمندی شبکه ای و منطقه ای را از دیگر اقدامات حوزه بانوان و خانواده نهاد ریاست جمهوری برشمردو گفت: سازمان های مردم نهاد که در راستای اهداف دولت برنامه ارائه می کنند می توانند طرح هایی را از معاونت رئیس جمهور دریافت و آن را اجرا کنند.
ابتکار، ابلاغ سیاست های مقام معظم رهبری در اجرای فعالیت های حوزه خانواده با همکاری وزارت آموزش و پرورش، صداو سیما، دانشگاه ها و انجمن جامعه شناسی ایران با هدف توجه به مهارت های ارتباطی درون خانواده را بخش دیگری از فعالیت های این نهاد عنوان کرد وافزود: این طرح از پارسال با ردیابی مشکلات خانواده ها در کشور اجرا شده است.
معاون امور زنان ریاست جمهوری، همچنین آسیب های ناشی از انقلاب دیجیتال را از مهمترین بحران های تهدید کننده نهاد اجتماعی خانواده عنوان و به بحران روابط در خانواده ،گسست خانوادگی و کاهش تعداد کلمات مبادله ای خانواده از هزار و 500 کلمه به 400 کلمه اشاره کرد و افزود: برابری دیه زن و مرد و توجه به زنان سرپرست خانوار در کمیسیون لوایح در حال بررسی است و دولت با همه توان در خصوص ایجاد عدالت جنسیتی در بخش های دولتی تلاش می کند.
حسین زادگان استاندار مازندران هم با اشاره به اینکه 25 سازمان مردم نهاد حوزه زنان و خانواده در مازندران فعالیت میکنند، گفت: 44درصد از هیات مدیره سازمانهای مردمنهاد در این استان زن هستند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز به رونمایی از سند توسعه ارتقای وضعیت زنان اشاره کردو افزود: در این راستا 19 بانوی مازندران عضو شورای شهر، 232 عضو شورای روستا، 125 دهیار ، چهار زن بخشدار و 58 زن فعال عضو کانون زنان بازرگان هستند.
طوسی با اشاره به فعالیت صندوق زنان خرد روستایی در مازندران گفت: پارسال 5 صدم درصد از اعتبارات هزینهای استان به امور بانوان اختصاص یافت و در بخش کشاورزی و محیط زیست طرح هایی اجرا شد.
معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده در سفر یک روزه به مازندران با شرکت در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه این استان و رونمایی از سند ارتقای وضعیت زنان مازندران و جلسه زنان فعال، از شرکت های دانش بنیان که مدیران آنها زن بودند ، یک کارگاه تولید سفال و زندان زنان بازدید کرد.