رئیس سازمان فناوری اطلاعات: با همکاری وزارت آموزش و پرورش هم اکنون بیش از هزار و ۹۰۰ دانش آموز در رویداد کارآفرینی و برنامه نویسی بر بستر فناوری اطلاعات شرکت کرده اند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه غیر از مدارس تهران تعدادی از مدارس استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان و شهر مشهد نیز در این رویداد حضور داشته اند، گفت: در حال برنامه ریزی هستیم تا به مرور این رویداد در مدارس سایر استانها نیز اجرایی شود.
آقای ناظمی مهمترین هدف از برگزاری این رویداد را آموزش مهارتهای کارآفرینی و تفکر نقادانه خواند و افزود: این دو مهارت برای زندگی دانش آموزان در سالهای آینده بسیار نیاز است و این دو مهارت را نمیتوان با کتابهای درسی آموزش داد و فقط باید در این گونه رویدادها آموزش داده شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: دانش آموزان در این رویدادها یاد میگیرند که چگونه کار کارآفرینانه داشته باشند و چگونه رؤیاهای خود را پرورش دهند و خود را برای کار و دنیای حرفهای و زندگی شان آماده کنند.
آقای ناظمی افزود: تاکنون بیش از هزار و ۹۰۰ دانش آموز در این رویدادها شرکت داشته اند و پس از گذشت ۱۲ دوره از این رویداد بنا داریم نخستین گروهی که کار را با ما آغاز کردند آماده کنیم که در شتاب دهنده دانش آموزی شروع به کار کنند.
وی گفت: برخی از این دانش آموزان هم در دورههای کارورزی در شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات میتوانند در کنار کسانی که فعالیت حرفهای دارند آموزش ببینند و خودشان را آماده کنند و این طرح مشابه همان طرح کاد در چند دهه گذشته است که دانش آموزان، مهارتی را فرا میگرفتند، اما این طرح مدرنتر و به روزتر است.
آقای ناظمی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه چقدر شما و دانش آموزان این طرح را جدی گرفته اید؟ افزود: نظام آموزشی به دانش آموزان یاد داده است که تنها رؤیای آنها پزشک شدن باشد، اما در این دوره ها، رؤیاهای جدیدی برای دانش آموزان رقم میخورد و فقط آینده خود را به طور مثال در پزشک شدن نمیبینند بلکه رؤیاهای جدیدی برایشان پیش میآید و دوست دارند دنیا را تغییر دهند و با نرم افزارها، برای مردم کشورشان رفاه به ارمغان آورند.
وی گفت: دانش آموزان در این رویداد دوست دارن برای کشورشان ثروت بیافریند که اینها مهمترین اثرات این طرح است و تأثیر آن یک روزه نیست بلکه عمیق است و رؤیاهای آنها را برای آینده شان شکل میدهد.