با حضور مسولان کشوری و استانی جلسه شناسایی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بخش دیشموک برگزار شد .
حبیبالله مسعودی فرید افزود : برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی بخش دیشموک جلسه ای برگزار شد تا بتوانیم برای برطرف کردن مشکلات و آسیب های موجود راهکارهای لازم را ارائه بدهیم .
وی به برنامه های مصوب شده برای برطرف شدن آسیب های اجتماعی در دیشموک اشاره کرد و گفت : با توجه به تحقیقات و بررسی های لازم در خصوص آسیب های موجود در دیشموک و تصمیمات جلسه شورای اداری دیشموک مقرر شد در دو مرحله کوتاه مدت و بلند مدت برنامه هایی در این منطقه اجرا شود .
مسعودی فرید ادامه داد : در بحث اقدامات کوتاه مدت می توان به آموزش مهارت های زندگی ، سبک زندگی ایرانی اسلامی ، افزایش تاب آوری افراد و اشتغالزایی افراد اقدام کرد و برنامه ریزی های لازم برای کاهش و رفع این آسیب ها را ارائه داد.
وی به اقدامات بلندمدت در این زمینه اشاره کرد و گفت : موضوع آمایش سرزمینی ، آموزش سبک زندگی در مدارس و آموزش کنترل هیجانات از جمله اقدامات بلند مدت است که برای کاهش آسیب های اجتماعی در این بخش اجرا می شود.
نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی هم از اختصاص 320 میلیارد تومان برای بیمه زنان سرپرست خانوار در بودجه سال 98 خبر داد و گفت : با آماده کردن طرح آمایش سرزمینی میتوان بسیاری از آسیب های موجود را شناسایی و برای رفع آنها چاره اندیش کرد .
طیبه سیاوشی افزود : در اکهگیلویه و بویراحمد بیشتر مشکلات به فقر مالی و مشکلات اجتماعی مربوط می شود که همین موضوع هم باعث بروز چنین آسیب هایی شده است و در برنامه داریم تا با اجرای برنامه های مختلف و حساب شده از بروز چنین آسیب های در این مناطق جلوگیری کنیم.
نادیا صداقت مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هم بیشترین آسیب های اجتماعی این منطقه را در حوزه بانوان دانست و گفت : بیشترین آسیب های اجتماعی بخش دیشموک بحث طلاق ، اعتیاد ، خود کشی و ترک تحصیل دختران است که برای رفع این آسیب ها ، طرح های توانمند سازی زنان بی سرپرست بر اساس الگوی نوین مشاغل خانگی ، طرح توان افزای و ارتقای تاب آوری و اجرای طرح گفتگوی ملی خانواده و بین نسلی در این منطقه اجرا می شوند .
سرپرست فرمانداری کهگیلویه با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های توسعه ای دیشموک گفت : با توجه به ظرفیت های موجود در زمینه های کشاورزی ، معدنی و اقتصادی بخش دیشموک یکی از مناطق مناسب برای توسعه است که رونق این منطقه نیاز به توازن توسعه ای دارد .
علیرضا اتابک با بیان اینکه بخش دیشموک با 23 هزار نفر جمعین و 75 روستا دچار آسیب های اجتماعی است افزود: اگر چه آسیب های اجتماعی این بخش نسبت به سایر مناطق استان کمتر است ولی ضرورت دارد برای پیشگیری از همین آسیب ها هم اقدامات لازم انجام گیرد .
وی گفت : برای رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی این منطقه مصوبات خوبی در این جلسه به تصویب رسید که با اجرایی شدن این مصوبات شاهدد کاهش آسیب های اجتماعی در این منطقه خواهیم بود .
در پایان این جلسه با حضور مسولان کشوری و استانی چهارمین پایگاه خدمات اجتماعی در دیشموک افتتاح شد.