ششمین همایش نقشه برداری مغز ایران با حضور تعدادی از دانشمندان علوم اعصاب جهان از امروز آغاز بکار کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هدف این همایش که به همت دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده است، گردهم آوردن دانشمندان داخلی و خارجی و ایجاد فضایی در راستای بهبود تعامل و تبادل اطلاعات و استفاده از فناوریهای پیشرفته به منظور درک سیستم عصبی و بیماریهای مربوط به آن است.
نقشه برداری یک علم میان رشتهای با مشارکت رشته هایی، چون علوم پزشکی، رایانه، روانشناسی، ریاضیات و سایر حوزههای مرتبط با این علم است که با استفاده از فناوریهای پیشرفتهای مانند: تصویربرداری رزونانس مغناطیسی، تصویربرداری نوری، توموگرافی انتشار پوزیترون، الکتروانسفالوگرافی و تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال بوده و به مطالعه سیستم اعصاب و مغز میپردازد.
مخاطبان این همایش متخصصان نورولوژی، جراحی اعصاب، روانپزشکی، نوروپاتولوژی، توانبخشی، دانشمندان علوم اعصاب، علوم شناختی، روانشناسان، مهندسان پزشکی، فیزیکدانها و دیگر حوزههای مرتبط هستند.
رئیس ششمین همایش نقشه برداری مغز در این همایش گفت: نقشه برداری مغز علم جدیدی شامل روشهایی است که با استفاده از آن میتوان مغز را مطالعه و ساختمان و عملکرد مغز را بررسی کرد.
پروفسور مجتبی زارعی افزود: نقشه برداری مغز فعالیت الکتریکی مغز را نشان میدهد و در حال حاضر بیشتر کاربردهای تحقیقاتی و کمتر استفاده بالینی دارد.
وی افزود: همچنین به طور کلی میتوان از این روش برای تشخیص بهتر بیماریها و درمان موفقیت آمیز آن از طریق تاثیر بیماری بر روی عملکرد مغز اقدام کرد.