موکب «سیزده ساله کربلا» آران و بیدگل برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی با نان سنتی عباسعلی در مرز مهران مستقر شد.
وی با اشاره به مواد نان عباسعلی که از ۱۴ ماده مغذّی شامل آرد، شکر، کنجد، سیاه دانه، زعفران، زردچوبه، زنجبیل و روغن تشکیل شده گفت: یک قرص این نان انرژی و کالری بالایی دارد که یک وعده غذایی کامل و سالم ترین غذا برای زائران است.
آیین پخت «نان عباسعلی» آران و بیدگل که سال ۱۳۹۵ به شماره ۱۲۰۰ در فهرست آثار معنوی و ناملموس کشور ثبت شده مهمترین سوغات شهرستان آران و بیدگل است .