مرحله استانی بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی با معرفی برترین ها در قزوین پایان یافت .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین گفت: در روز پایانی مرحله
اروجی افزود: افراد برگزیده استانی به مرحله منطقه ای راه پیدا کردند که این مرحله ۲۵ و ۲۶ آبان به میزبانی آذربایجان غربی برگزار می شود.
مرحله استانی جشنواره بین المللی قصهگویی با شعار "آینده را باید ساخت" از چهاردهم مهر در قزوین آغاز شد.
در این مرحله ۴۲ قصه گوی برگزیده در سه بخش زندگی من شامل بیان روایاتی از شیرینی ها، تلخی ها و پندهای زندگی، قصه گویی صحنه ای شامل قصه گویی کلاسیک و مدرن و بخش بین المللی شامل قصه گویی نفرات برتر جشنواره های قصه گویی و قصه گویان حرفه ای با هم رقابت کردند.
مرحله نهایی این جشنواره آذر امسال و همزمان با شب یلدا با حضور قصه گویان منتخب استان ها و کشورهای مختلف در تهران برگزار می شود.