به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری شین هوا از نیویورک، شین هوا به نقل از رسانه های محلی آمریکا گزارش داد پلیس نیویورک روز گذشته حدود 100 نفر از فعالان محیط زیست را بازداشت کرد.
این فعالان تغییرات آب و هوایی روز گذشته ضمن برگزاری تظاهرات، اقدام به بستن خیابان و تخریب یک مجسمه نمادین والاستریت کردند.
رسانه های محلی نیویورک گزارش دادند این تظاهرات روز گذشته ساعت 10 صبح به وقت محلی با حضور صدها نفر از افراد از پایین پارک بتری منهتن به سمت وال استریت برگزار شد.
معترضان با سردادن شعارهایی خواستار اقدامات بیشتر درخصوص تغییرات آب و هوایی شدند. تظاهراتی در اطراف اطراف ساختمان بورس نیویورک برگزار شد. برخی از فعالان نیز ورودی خیابانها و کوچه های اطراف محل برگزاری را مسدود کرده بودند. این کار آنها با اعتراض برخی عابران نیز همراه شد.
سخنگوی اداره پلیس نیویورک در یک تماس تلفنی با خبرگزاری شین هوا گفت که در مجموع 93 نفر از این افراد به خاطر نافرمانی مدنی بازدشت شدند.
این تظاهرات بخشی از مجموعه تظاهرات سازمان یافته توسط «جنبش شورش علیه انقراض» مستقر در انگلیس در حدود 60 شهر جهان است.