طرح ملی تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده در شهرستان میاندوآب استان آدربایجان غربی همزمان با سراسر کشور افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز آذربایجان غربی، با حضور رئیس سازمان دامپزشکی کشور و
کشتارگاه سیمین بال میاندوآب با توجه به کسب رتبه برتر و همچنین تجهیز دستگاه های تمام اتوماتیک جزو 5 کشتارگاه برتر کشور شد.
در کل کشور سالانه 2 میلیون 100 هزار تن گوشت مرغ تولید می شود که سهم استان ما از این تولیدات 90 هزار 200 تن در سال است که شهرستان میاندوآب به تنهایی 6 هزار و 500 تن گوشت مرغ تولید می کند.
در کل کشور از مجموع 56 کشتارگاه دارای خط 2 تعداد 38 واحد آن با تولید مرغ های رتبه بندی شده وارد فاز تولید شدند که از این تعداد 5 کشتارگاه در کشور با رتبه بندی +A (اِی پلاس) حائز رتبه برتر هستند که می توانند تولیدات خود را به کشورهای اروپایی صادر کنند .
در راستای تحقق سند ملی طرح ارتقاع کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با هدف رعایت حقوق تولید کننده و ایجاد انگیزه و رغبت برای تولید همچنین رعایت حقوق مصرف کننده و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان و متخصصان بخش کنترل کیفی و ساماندهب و برنامه ریزی برای صادرات محصولات برتر و با کیفیت و همچنین تشویق و ترغیب مرغ داران جهت مکانیزاسیون واحد های تولیدی طرح رتبه بندی با 3 درجه در کشتارگاه های کشور اجرا می شود .
سید عزیز حسینی مدیر عامل کشتارگاه سیمین بال گفت: این مجموعه سالانه 20 هزار تن گوشت مرغ تولید می کند که می تواند تنها نیاز یک درصد مرغ کشور را تامین کند.
دکتر ملکی معاون سلامت دامپزشکی اداره کل استان آذربایجان غربی نیز در خصوص طرح ارتقاع کیفیت گوشت مرغ گفت: ای طرح از تیر ماه سالجاری با اهداف تضمین کیفیت گوشت مرغ و تشدید نظارت و کنترل و ارزیابی گوشت مرغ اجرا می شود.