طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ امروز همزمان با ۱۴ استان در فارس آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، به مناسبت ۱۴ مهرماه روز ملی دامپزشکی طرح تولید و عرضه گوشت مرغ رتبه بندی شده همزمان با ۱۴ استان کشور به صورت ویدئو کنفرانس در مرودشت فارس آغاز شد. مهندس مدیرکل دامپزشکی فارس در حاشیه اعطای ارتقا نامه کیفیت بهداشتی به صاحب یکی از کشتارگاههای صنعتی فارس در مرودشت گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک طرح ملی است و برای بهبود کیفی و بهداشتی، گوشت به گروههای A، B و A+ درجه بندی میشود.
وی افزود: این رتبه بندی باتوجه به نوع پرورش مرغ در واحدهای پرورشی و کشتار در کشتارگاههای صنعتی انجام میشود. مهندس اظهار کرد: کشتارگاههایی که حائز رتبه بندی A و A+ شوند میتوانند محصولات خود را صادر کنند. در استان فارس یک کشتار گاه موفق به دریافت رتبه A+ و دو کشتارگاه صنعتی هم موفق به کسب رتبه A شدند. روزانه دویست هزار قطعه مرغ در ۱۴ کشتارگاه فارس کشتار و روانه بازار میشوند.