۷۰ واحد تولید قارچ در اصفهان قارچ های دکمه ای تولید می کنند.
محسن شاه طالبی افزود: قارچ را باید به صورت بسته بندی هایی که نشانی واحد تولیدی و گواهی تولید سازمان جهاد کشاورزی بر آن درج شده، خریداری کنند و قارچ فله ای ، مورد تأیید نیست.
وی گفت: اگر تولیدکننده ای زمین، آب و برق را داشته باشد ،مدارک لازم را به مدیریت سازمان جهاد کشاورزی شهرستان مربوط ارائه دهد تا پس از بازدید و بررسی محل، پروانه تأسیس صادر شود و پس از صدور، شخص می تواند واحد تولیدی را با هزینه شخصی و یا با درخواست وام راه اندازی کند.
کارشناس مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: دو نمونه قارچ پروانه دارِ دکمه ای و صدفی در اصفهان وجود دارد و قارچ های دارویی همچون گانودرما اخیرا وارد عرصه تولید شده اند که بیشتر جنبه دارویی دارد.