تولید وعرضه گوشت مرغ درجه بندی شده به طور رسمی دراستان مرکزی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک طرح ملی است و در راستای صیانت از حقوق شهروندی و بهبود کیفی و بهداشتی، گوشت به گروههای A، B و A+ درجه بندی می شود.
شانقی به اهداف این طرح اشاره کرد و افزود: اجرای سامانه های بهداشتی مورد نیاز سازمان دامپزشکی در کشتارگاه های طیور، تخلیه اتوماتیک اندرونه (ریه، ته روده، چینه دان، مقعد، نای و مری)، حذف تدریجی چیلرهای آبی (نصب لاشه شور و اتاق سرد)، تجهیز کشتارگاه های صنعتی طیور موجود به خط ۲ و سایر تجهیزات مورد نیاز به صورت تشویقی تدریجی، رعایت و کنترل سن، وزن و سایز مرغ کشتاری بر اساس رتبه بندی کشتارگاه ها، خود کنترلی و مسئولیت پذیری تولیدکنندگان و رتبه بندی کشتارگاه و محصول از جمله مزایای اجرای این طرح است.
وی اضافه کرد: از 5 کشتارگاه مرغ استان 2 کشتارگاه با رتبه A وبا ظرفیت 12 هزارقطعه مرغ فعالیت دارند.
57 هزار تن گوشت مرغ سالانه در استان مرکزی تولید می شود که که 40 درصد آن به خارج از استان ارسال می شود.