فطیرپزی از سنت های قدیمی آسارا است و در سفر گردشگران به این منطقه، تهیه "فطیر" برای سوغات یک پیشنهاد خوب است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ یکی از سنت های قدیمی در کشور ما خرید هدیه و سوغات سفر برای اقوام و آشنایان است و این مساله در فرهنگ و آداب ما ریشه دارد.
در گذشته، مردم روستاها معمولا در خانه یک نفر جمع می شدند و به پخت فطیر میپرداختند و امروز نیز در بخش آسارا این سنت همچنان ادامه دارد.
فطیر نوعی نان شیرین، داغ، خوش طعم و یک میان وعده مقوی است. برای پخت آن از ترکیب شیر، شکر، روغن مایع، آرد گندم، مایه خمیر، زرده تخم مرغ و کنجد استفاده می شود.