خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و تخممرغ رتبههای نخست تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ، مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی امروز به مناسبت "روز ملی دامپزشکی" در
جمع خبرنگاران افزود: دو هزار و ۵۰۰ واحد مرغداری گوشتی و مرغ تخمگذار با ظرفیت ۱۰۰ میلیون جوجهریزی مرغ گوشتی و ۱۰ میلیون جوجه مرغ تخمگذار در خراسان رضوی فعالیت دارند.
دکتر احمد شریعتیگفت: با وجود مشکلات اقتصادی تولید تخممرغ در خراسان رضوی در سال 97 نسبت به سال 96 تا ۴۰ درصد افزایش یافت و ظرف این مدت ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در استان تولید شد.
وی با اشاره به وجود ۸۰۰ بیماری مشترک بین انسان و حیوان افزود: بر اساس فعالیتهای دامپزشکی در خراسان رضوی از سال ۱۳۹۶ تاکنون هیچ مورد تلفات انسانی ناشی از بیماری تب خونریزی دهنده و دیگر بیماریهای مشترک انسان و حیوان در خراسان رضوی گزارش نشده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: همه ۱۵ کشتارگاه فعال طیور در خراسان رضوی صنعتی هستند و از مجموع ۳۱ کشتارگاه دام فعال در خراسان رضوی نیز فقط چهار مورد صنعتی و بقیه به صورت سنتی اداره می شوند.
۱۴ مهر ماه "روز ملی دامپزشکی" و ۱۴ تا ۱۹ مهر ماه نیز "هفته دامپزشکی" است.
سهم خراسان رضوی از تولید کشوری فراوردههای دام و طیور ۱۰ درصد است.