بومیسازی ۲۰ فناوری در دستور کار پژوهشگران قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال وبختیاری، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بومیسازی ۲۰ فناوری صنعتی که در ۱۰ سال گذشته بیشترین هزینه ارزی را برای کشور داشته است در دستورکار محققان و پژوهشگران حوزه صنعت و دانشگاه قرار گرفت.
برات قبادیان افزود: این فناوریهای از سوی متخصصان جوان ایران بومیسازی میشوند.
وی با بیان این که نتیجه پیوند دانشگاه و صنعت، ایجاد واحدهای کوچک نظاممند در داخل واحدهای تولیدی با بهرهگیری از جوانان دانشگاهی است، تصریح کرد: در این مسیر، حضور استادان دانشگاهی باعث تولید کالای با کیفیت و دانش بنیان میشود.
قبادیان گفت: دانشجویان به عنوان پایاننامه تحصیلی، حل مشکل یا رفع نیازی از جامعه را در قالب طرحهای دانش بنیان یک کالا در واحد صنعتی دنبال میکنند.
معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در این مسیر کیفیت و مرغوبیت کالا نیز افزایش و با علمی شدن مسیر تولید، قیمت تمام شده نیز کاهش مییابد و معضل چرخه تولید برطرف میشود.
به گفته وی ، طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) با هدف، توسعه دانش بنیان بنگاهها از طریق بهرهمندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت فارغ التحصیلان مشمول خدمت سربازی، تقویت ارتباط و تعامل بین صنعت ودانشگاه ازطریق خلق ارزش افزوده جدیدوتامین اشتغال زایشی و پایدار موجب تحولی بزرگ در جامعه خواهد شد.
معاون وزیر صمت تاکید کرد: این طرح در سه بخش برای دانشآموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاههای اقتصادی بگذارنند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تمایل دارند پایاننامههای خود را به صورت مسألهمحور انجام دهند و اعضای هیات علمی دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی و پژوهشی که مایلند در قالب طرح پسادکترای صنعتی و فرصت مطالعات، انجام پروژههای مستقل یا مشترک در بنگاههای صنعتی و معدنی فعالیت کنند، اجرا میشود.
برات قبادیان معاون، آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور شرکت در آیین معارفه رییس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری سفر کرده بود