مهلت ارسال مقاله به همایش ملی شکلات ،قهوه و شیرین کننده های طبیعی تا 20 مهر تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛دبیرکل همایش گفت: پژوهشگران علاقه مند می توانند تا فردا خلاصه مقاله و تا 20 مهر اصل مقاله را به نشانی الکترونیکی http://ccns.ui.ac.ir بفرستند.
محمد ربانی افزود:همه موضوع های مرتبط با شیرینی،شکلات و قهوه از جمله معرفی شیرینی های ایرانی،ارزش غذایی،تجارت و اقتصاد،ترکیب فراسودمند شیرینی و صنایع غذایی از محورهای همایش ملی شکلات ،قهوه و شیرین کننده های طبیعی است.
وی برگزاری کارگاه معرفی ایده های دانشجویی و نمایشگاه اسناد تاریخی و ارائه محصولات شیرینی و آثار شرکت های دانش بنیان را از محورهای این همایش ملی سه روزه بیان کرد.
همایش ملی شکلات ،قهوه و شیرین کننده های طبیعی 20 تا 22 آبان در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.