مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه وبویراحمد بزرگنمایی قطع درختان در محور یاسوج به سی سخت را هیاهوی رسانهای دانست.
علی پور به اهمیت محور ارتباطی یاسوج به سی سخت اشاره کرد و افزود: شهرستان دنا به عنوان قطب گردشگری و باغداری استان و منطقه، مستلزم محورهای مواصلاتی با کیفیت بالاست که از این رو اجرای این طرح با رعایت مقررات و اخذ مجوزهای لازم با دستگاههای مختلف در حال اجراست.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هم در ادامه این نشست گفت: در طرح مطالعاتی اجرای این پروژه عمرانی که در سالهای گذشته انجام شده است تمامی جوانب پیش بینی و در نظر گرفته شد و از همان ابتدا تمامی مجوزهای زیست محیطی از طرف ادارات منابع طبیعی و محیط زیست استان اخذ گردید.
نیک اقبال بزرگنمایی قطع درختان در این محور را هیاهوی رسانهای دانست و افزود: قطع درختان حین اجرای این طرح مواصلاتی طبق قرارداد عمل شده است.
وی گفت: پیمانکار طرح موظف است در اولین فصل کاشت درخت، با حضور دستگاههای مختلف، مسئولان، اهالی منطقه و اصحاب رسانه در حاشیه این محور ارتباطی نسبت به کاشت درخت متناسب با اقلیم آب و هوایی به ازای هر درخت قطع شده ۳ نهال اقدام نماید.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در این نشست، رفع نقاط حادثه خیز را یکی از وظایف این کمیسیون عنوان کرد وگفت: درختانی که در حوالی روستای ده برآفتاب حین اجرای طرح محور ارتباطی یاسوج- سی سخت قطع گردیده با مفاد قرارداد پیمانکار مطابقت دارد.
حسنی قطع ۱۰ هزار اصله درخت بلوط که توسط برخی از رسانههای داخلی و حتی رسانههای معاند در اجرای طرح مواصلاتی یاسوج به سی سخت مطرح شد را کاملا تکذیب کرد و افزود: طبق قرارداد پیمانکار طرح، ۱۲۰۰ اصله درخت را میبایست قطع میکرد که با بررسیهای انجام شده قطع درختان کمتر از اصل قرار داد بوده است.
حسنی البته نوع و نحوه انجام قطع درختان را اشتباه دانست و عنوان کرد: طبق مقررات قطع درختان باید خارج از دید مردم باشد و هرگز نباید تنه درختان را انباشته کرد که اینجا کار پیمانکار اشتباه بوده است.