۳۷۰ تن آلو بخارای در برزک کاشان برداشت و به زودی روانه ی بازار مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی کاشان با بیان اینکه حدود ۳۵ تا ۴۰ هکتار از زمین های کشاورزی برزک کاشان زیر کشت آلو است گفت: از هر هکتار این باغات به طور متوسط ۱۲ تن آلو برداشت می شود و کشاورزان در مراحل مختلف آلو را به بازار عرضه می کنند؛ در مرحله نخست، آلوی تر و تازه و مرحله دوم به صورت خشک شده است.
مجید کافی زاده با بیان اینکه فصل پر زحمت برداشت آلو برای کشاورزان برزکی 50 روز ادامه دارد گفت: این محصول در مناطق مختلف برزک کاشان کاشت و برداشت می شود که دارای انواع مختلفی مانند آلوبخارا، آلوزرد ، آلوسیاه و آلوشربتی است.
وی با بیان اینکه شهر برزک کاشان دارای چهار محصول شاخص و استراتژیک است، افزود: گل و گلاب، شاتوت، آلو و گردو چهار محصول شاخصی است که کشاورزان منطقه به تولید آن مشغول هستند.
وی با اشاره به تولید مرغوب ترین آلوی بخارا در برزک کاشان افزود: آلو بخارا یکی از آخرین محصولات کشاورزی است که همزمان با برداشت محصولات دیگری مثل گردو، بادام ، هلو ، امرود و گلابی برداشت می شود.
وی اشاره به مصارف مختلف انواع آلو گفت: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت سیب، خورشت اسفناج و فسنجان به کار می رود و دارای خواص درمانی چون ضد یبوست، برطرف کننده حرارت تب، صفرا، خشکی مزاج و غلظت خون است.