معاون استاندار در هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز: برای رسیدن به قیمت عادلانه نان، کمیته تخصصی با حضور نمایندگان حوزهای مختلف در این زمینه تشکیل می شود
وی با اشاره به افزایش هزینه ها ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه و تغییر مولفه های مربوط به نان از جمله نرخ حامل های انرژی، اجاره بهاء، دستمزد کارگر و... برخی واحدهای خبازی و نانوایی اقدام به کم فروشی واستفاده از افزودنیهای غیر مجازجهت کم کردن هزینه ها خود نموده اند که این موضوع منجر به خطر افتادن سلامت جامعه می شود که در همین راستا در جلسه امروز به بررسی شرایط کنونی وضعیت آرد ونان پرداختیم.
معاون استانداردر هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به موضوعات مطرح شده در جلسه امروز افزود: در راستای رسیدن به قیمت عادلانه کمیته تخصصی با حضور نمایندگان سازمان صنعت، حوزه اقتصادی استانداری، شرکت غله، اتحادیه نانوایان، دانشگاه علوم پژشکی،بازرسی، استاندارد و تعزیرات حکومتی تشکیل می شود و تا پایان موعد مقرر با بررسی تخصصی که انجام می دهند قیمت کارشناسی و قطعی نان را بدست آورده وبه معاونت اقتصادی و فرمانداران اعلام می کنند و در اولین روز کاری هفته آینده قیمت جدید نان در کار گروه به تصویب خواهد رسید.
شاهمرادی با تاکید بر رعایت قوانین علوم پزشکی و استاندارد گفت: نان قوت اصلی مردم محسوب می شود و نانوایان موظف به رعایت تمام موارده مطرح شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی هستند.
معاون استاندار در هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز افزود: بعد از اعلام نرخ مصوب برای نانوایان سازمان بازرسی به جد بر روند قیمت گزاری نان واستفاده از افزودینهای مجاز نظارت خواهد کرد ود صورتی که تخلف بخصوص در حوزه ای که با سلامت شهروندان صورت گیرد با قاطعیت بر خورد می شود.