برداشت سیب درختی سالم به روش GAP از 82 هکتار از مزارع سمیرم برای نخستین بار در استان اصفهان آغاز شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان ؛رییس گروه محیط زیست و سلامت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: برداشت بیش از هزار و 200 تن سیب درختی به روش GAP برای نخستین بار در استان از 82 هکتار مزارع شهرستان سمیرم آغاز شده است .
شهره مسائلی با بیان اینکه مواد غذایی مورد نیاز گیاه یا کوددهی و استفاده از سموم در این روش براساس آنالیز خاک و برگ اجرا می شود، پیش بینی کرد: برداشت این محصول تا 20 روز آینده به پایان برسد و برای مصرف وارد بازار شود .
وی با اشاره به اینکه در روش GAPکارشناسان بر تمامی مراحل تولید از زمان بسته بندی محصول تا عرضه به بازار نظارت و بازرسی می کنند، افزود: در مرداد امسال نیز بیش از پنج هزار و 800 تن پیاز به روش سالم GAP از 93 هزار هکتار از مزارع استان برداشت و توزیع شد .
وی از تولید حدود دو هزار و 900 تن سیب زمینی برای دومین سال متوالی به روش GAP خبر داد و ادامه داد: پیش بینی می شود تا دو هفته آینده برداشت این محصول از 77 هکتار از مزارع استان آغاز شود .
مسائلی گفت: تولید محصولات سالم GAP تاکنون در مزارع شهرستان های سمیرم ،فریدن ،چادگان ،بویین میاندشت و گلپایگان اجرا شده است .
رییس گروه محیط زیست و سلامت سازمان جهاد کشاورزی افزود: حد مجاز نیترات 90میلی گرم در هر کیلوگرم است که خوشبختانه در محصول تولید شده استان این میزان کمتر از 20 تا 30میلی گرم است.