به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، نماینده ولی فقیه در کردستان، در این نشست برلزوم عملیاتی شدن امر به معروف ونهی از منکر تاکید کرد وگفت: باید با احصاء معروفات و منکرات به شیوه جامع، برای اجرای صحیح این فریضه گام برداشت.
آیتالله سید محمد حسینی شاهرودی افزود: امر به معروف یک مسئله اساسی وبنیادین است که از خانواده تا سایر ردههای اجتماعی بشر تاثیر گذار است.
دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر هم در این نشست گفت: دشمن در صدد است تا با ایجاد تزلزل فکری و فرهنگی در جامعه و کمرنگ کردن نقش خانواده ارزشهای انسانی را تضعیف و دسیسههای شوم خود را به اجرا در آورد.
محمود اللهمرادی افزود: امر به معروف ونهی از منکر در دانشگاهها سبب کاهش مشکلات در این حوزه خواهد شد وبهترین افراد برای اجرای این فریضه کارکنان اساتید و دانشجویان هستند.
مدیر کل صداوسیمای مرکز کردستان هم در این نشست با اشاره به اینکه بهترین نوع نظارت همان بعد درونی آن است گفت: بهترین حالت اجرای امر به معروف ونهی از منکر هدایت درونی افراد به سمت خیر ونیکی است.
جعفر عبدالملکی افزود: رسانه باید به دانشگاه متصل باشد و در تولید محتوا از تولیدات علمی و فرهنگی آن بهرهمند شود.
وی یادآور شد: دشمن در صدد است تا با ناامید کردن مردم از حاکمیت به سوی اهداف خود گام بردارد و رسانه میتواند با اعتماد سازی مخاطبان و توجه به مطالبات مردم دسیسههای دشمن را خنثی کند.
مدیر کل صداوسیمای مرکز کردستان افزود: با استفاده از سه کارکرد خبری، سرگرمی وهمگن سازی، امر به این فریضه مغفول را هنرمندانه تبیین و تشریح کرد.
در ادامه این نشست روسای دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد کردستان به بیان نقطه نظرات خود در زمینه ترویج فریضه امر به معروف ونهی از منکر پرداختند.