برداشت گردو در نیشابور بیش از ۲۰درصد کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: برداشت گردو از باغات این شهرستان با
محمدعلی فرهمندراد سطح زیر کشت گردو در نیشابور را 340هکتار اعلام کرد که 300هکتار از این سطح بارور است.
وی افزود: به علت بروز سرمای دیر رس بهاره و سرمازدگی در پاره ای از مناطق سطح زیرکشت گردو حدود ۱0هکتار کاهش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: میانگین تولید گردو در هر هکتار باغ بارور یک تن و درآمد حاصل از این مقدار تولید برای باغداران نیشابور بیش از 15هزار میلیارد ریال است.
فرهمندراد افزود: ارقام گردوی شهرستان نیشابور بیشتر محلی و مهمترین آفت آن کرم خراط است.
وی گفت: رعایت اصول به زراعی داخل باغ شامل تغذیه، آبیاری، هرس و ازبین بردن شاخه های آلوده از مهمترین راههای جلوگیری از پیشرفت و گسترش آفت کرم خراط است.
در شهرستان نیشابور91هزار و 508هکتار زمین زیر کشت محصولات کشاورزی است که از این سطوح 76نوع محصول کشاورزی تولید می شود.
نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های نخست تا سوم خراسان رضوی را دارد.