نشست هم انديشي استاندار با احزاب و تشکل هاي سياسي با هدف افزايش نشاط و سرمايه اجتماعي برگزار شد .
آقاي سرمست نگاه بخشي و جناحي را آفتي براي فعاليت در دستگاه هاي اجرايي دانست و گفت: مسئولان بايد در راستاي خدمت به مردم و نظام حرکت کنند و تلاش کنند انتظارات مردم و جامعه را به بهترين شکل برآورده کنند .
وي داشتن نگاه خير خواهانه ، عمل به قانون ، تصميم گيري کارشناسانه و نگاه اعتدالي را از جمله مهمترين عوامل افزايش سرمايه اجتماعي عنوان کرد و گفت: تمامي احزاب ، تشکل ها ونهادها بايد با همراهي و همگرايي خود زمينه حضور پرشور مردم در انتخابات را فراهم کنند .
در اين جلسه برخي از نمايندگان احزاب وتشکل هاي سياسي استان نظرات خود را پيرامون راههاي افزايش سرمايه ونشاط اجتماعي عنوان کردند .
شفيعي مسئول شعبه قم حزب نداي ايرانيان افزايش سرمايه اجتماعي را وظيفه تمام فعالان سياسي عنوان کرد و گفت :توسعه معنويت ديني ، شعائر مذهبي و تقويت بنيه هاي فرهنگي و ورزشي از جمله راههاي افزايش سرمايه اجتماعي در کشور است .
رحيمي از فعالان جريان موسوم به اعتداليون استان افزايش نشاط اجتماعي را عامل اصلي کاهش هاي اجتماعي دانست و گفت: بدون همکاري و همراهي همه مردم ، مسئولان واحزاب نمي توان نشاط اجتماعي را افزايش داد .
نجفي دبير انجمن اسلامي مدرسان قم ريشه هاي کاهش سرمايه اجتماعي را نفي واقع بيني عنوان کرد و افزود: احزاب کليت جامعه را تشکيل نمي دهند و نياز است احزاب باواقع بيني به سوي مردم حرکت کنند و با پذيرش بحران در صدد رفع مشکلات باشند .
باقرپناهي نماينده مجمع پيروان امام و رهبري هم در اين نشست خواستار هم افزايي احزاب در جهت اعتلاي نظام اسلامي شد و گفت: احزاب نبايد به گونه اي عمل کنند که راهبردهاي امام و رهبري شکسته شود و نبايد با تبليغات سوء باعث تحقق اهداف شوم دشمنان کشور و نظام شد .