پنجمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) ۱۲ تا ۱۴ مهر در خانه هنرمندان برگزار میشود
آقای بهزاد رشیدی با بیان اینکه بازدید از نمایشگاه و تماشای فیلمها رایگان است افزود: آثار ارائه شده به این دوره از جشنواره در مقایسه با دوره قبل، حدود ۳ برابر افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه یکی از بخشهای جشنواره با توجه به شعار سال به موضوع رونق تولید میپردازد گفت: این جشنواره تلاش دارد با معرفی توانمندیهای صنعتی و فناوری کشور، محصولات و همچنین کیفیت محصولات و خدمات ایرانی را با کمک گیری از هنر به نمایش بگذارد.
آقای رشیدی افزود: در بخش فیلم ۷۰۳ اثر از ۶۵۰ فیلم ساز و مستندساز به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۳۳ اثر به بخش مسابقه جشنواره راه پیدا کرد و در مدت برگزاری جشنواره در خانه هنرمندان به نمایش گذاشته میشود.
وی گفت: در بخش عکس نیز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ عکس از حدود ۳۵۰ عکاس به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۲۰ عکس از ۷۰ هنرمند در بخش مسابقه جشنواره رقابت میکنند و همچنین عکسها در خانه هنرمندان به نمایش گذاشته میشود.
آقای رشیدی افزود: در بخش جنبی نیز که به فیلمهای خارجی اختصاص دارد، ۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ۹ اثر از ۸ کشور به بخش مسابقه راه پیدا کردند که برخی از این فیلم از کشورهای سوئیس، اسپانیا، اکراین و آلمان است.
وی گفت: تلاش داریم در این جشنواره فناوری بومی و همچنین دستاوردهای صنعتی کشور را معرفی کنیم و همچنین ارتباط میان هنر و فناوری و بخشهای صنعتی را ارتقا دهیم.
رشیدی افزود: اختتامیه این جشنواره پس از نمایش آثار منتخب برگزار و برگزیدگان نیز معرفی و قدردانی میشوند.
وی گفت: آثار منتخب و همچنین برگزیده این جشنواره از شبکههای تلویزیونی، فضای مجازی، سینما و همچنین در برخی مراکز صنعتی به نمایش گذاشته میشود.
رشیدی افزود: در برخی از فیلمها تجربههای تکرار ناپذیر مدیریتی و فنی وجود دارد که میتوان از طریق نمایش آنها، این تجربیات را به دیگران منتقل کرد که این موضوع در ایجاد خودباوری و همچنین کمک به بالندگی فرهنگ، اقتصاد و اقتدار کشور مؤثر است.
وی با اشاره به آثار دورههای قبلی این جشنواره گفت: در مدت برگزاری این جشنواره آثار بسیاری با موضوع فناوری و صنعت تولید شده است که متأسفانه هنوز مراکز صنعتی به درستی از قابلیتها و ظرفیتهای هنری و تصویری برای رونق تولید استفاده کنند.
رشیدی افزود: برخی از تولیدات هنری یک بار مصرف است و حتی برخی نیز کم مصرف و یا بدون مصرف تلقی میشود، زیرا قابلیت نمایش مجدد و عمومی را ندارد و این به نوعی اتلاف ثروت و منابع است.
وی گفت: از مدیران صنایع و مراکز دانش بنیان دعوت میکنیم که در تاریخهای یاد شده با حضور در جشنواره فیلمهای منتخب را تماشا کنند.
رشیدی افزود: در دوره پنجم این جشنواره به موضوعات دانش بنیان و همچنین فناوریهای جدید بیشتر پرداخته شده و کیفیت عکسهای ارسال شده نیز ارتقا یافته است.
وی گفت: از فیلمهایی که در این جشنواره نمایش داده میشود، ۷۵ فیلم برای نخستین بار است که نمایش داده میشود.
آقای رشیدی با بیان اینکه این جشنواره، جشنوارهای دانشگاهی است افزود: تلاش داریم این جشنواره از سال بعد بین المللی برگزار شود.
وی در پاسخ به پرسشی گفت: این جشنواره، جشنواره گرانی نیست و برآورد هزینه آن حدود ۵۰۰ میلیون تومان است که بخشی از آن توسط جهاد دانشگاهی و بخشی نیز توسط سازمانهای دیگر تأمین میشود.