رئیس سازمان نقشه برداری: اگرچه این سازمان غیرنظامی است، اما هرگاه لازم باشد، در کنار دیگران از کشور دفاع می کند.
وی با بیان اینکه همه ملت در دفاع مقدس حاضر بودند، از لزوم مدیریت دانش در کشور سخن گفت و تاکید کرد: تجارب گذشته باید تبدیل به دانشی برای انتقال به نسل بعد شود.
آقای شفیعی گفت: باید از تجارب نسلی که جنگ را مدیریت کرد، بیاموزیم.
اشرف سمنانی ،معاون اداری و مالی سازمان نقشه برداری
پست و مقام باید در خدمت به مردم و کشور باشد
معاون اداری و مالی سازمان نقشه برداری در دوران دفاع مقدس گفت : پست ها و مقام ها باید در خدمت به مردم و کشور باشد در غیر این صورت نباید انتظار داشته باشیم به اهداف عالی خود برسیم .
آقای غلامرضا اشرف سمنانی در مراسم «نقشهبرداری در دفاع مقدس؛ از تجربه تا خاطره» افزود : تهیه نقشه از اساسیترین کارها در جنگ بود که در تصمیمگیریها بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه نیاز به تهیه نقشه از کل منطقه تحت تاثیر جنگ ، الزامی بود گفت : به دستور آقای هاشمی رفسنجانی ، ستاد نقشهبرداری خوزستان با حضور نمایندگان ۱۱ وزارتخانه در اهواز تشکیل شد و از فاو تا آخرین نقاط مرزی را در چهارسال نقشه برداری کردند تا اینکه جنگ به پایان رسید.
به گفته وی، در آن زمان، امکان نقشه برداری هوایی و فتوگرامتری نبود و فقط با نقشهبرداری زمینی، میتوانستیم کار را پیش ببریم.
آقای اشرف سمنانی بر احیای فرهنگ دفاع مقدس از جمله ایثار و از خودگذشتگی ، تاکید کرد و گفت : اگر هریک از ما برای اصلاح خود گام برداریم ، جامعه اصلاح خواهد شد.
وی افزود : می توان همانند دوران دفاع مقدس در امنیت و با آرامش زندگی کرد اگر درس های آن دوران را به کار بندیم .