در سال های اخیر روند کشت سبزی و صیفی جات رو به افزایش است و این افزایش نیاز جدی به آب فرواوان دارد که به سفره های زیر زمینی خسارت زیادی را وارد کرده است .
غلامرضا احمدی افزود: اغلب کشاورزان اراضی خود را با قیمت های نه چندان زیاد به اتباع و مهاجرین سایر شهرستان ها واگذار می کنند که این افراد با کشت محصولات آب بر خسارت زیادی به سفره های زیر زمینی وارد کرده اند.
وی ادامه داد: هر ساله ۸۰ سانتی متر افت آب در سفره های زیر زمینی را داریم.
احمدی افزود: اداره کشاورزی ساوجبلاغ باید به کشاورزان الگوی کشت بدهد و تلاش شود تا از تفکیک اراضی خودداری شود چون اغلب این اراضی مبادرت به حفر چاه نمودند .
رییس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت: در بیش از ۳هزار هکتار از اراضی ساوجبلاغ صیفی و سبزی جات کاشت شده و نیمی از این اراضی به صورت مکانیزه ابیاری می شود .
الماسی افزود : کشت های غرق آبی در مزارع کوچک اتفاق می افتد.
وی افزود: قصد داریم با برنامه های جدی رویکرد این اداره را به سمت محصولات استراتژیک سوق دهیم .