امام جمعه موقت اصفهان: دست خالی و ذلت اروپاییان، آنها را به سیاست همزمان تشویق به مذاکره و فشار وادار کرده است.
آیت الله مهدوی اروپا و آمریکا را به دنبال برجام جدید دانست و افزود: غربی ها و مدافعان دروغین حقوق بشر درحالی به دنبال صدور قطع نامه برای ضربه زدن به ایران هستند، که 6 سال کشتار کودکان، زنان و مردان یمنی را نمی بینند و تاکنون هیچ بیانیه ای برای حمایت از مردم بی دفاع این کشور صادر نشده است .
عضو خبرگان رهبری به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر هزینه سنگین سازش نسبت به مقاومت اشاره کرد و گفت: امروز آمریکا که حرف از میز مذاکره می زند خود از معاهده بین المللی خارج شده و تضمینی برای آن قائل نشده است.
آیت الله مهدوی افزود: سیاستهای غرب رو به افول است و در این شرایط ضربه های سنگینی از مقاومت کشور خورده اند و طبیعی است که در این شرایط نمی توانند راحت بنشینند.
امام جمعه موقت اصفهان ترویج اعتیاد و شهوت با ابزار فضای مجازی را حمله برنامه ریزی شده ،دشمن برای تخریب جسم و روح جوانان عنوان کرد و گفت: شاید اعتیاد قابل درمان باشد اما گسترش شهوت در بین جوانان و تخریب افکار قابل درمان نیست که راهکار مقابله با این نوع از حمله ها بصیرت و هوشیاری با ابزار تقوی و توکل است.
آیت الله مهدوی به ارتقا حقوق شهروندی و حقوق خاص بانوان و کرامت زن هم اشاره کرد و افزود :امروز برخی به بهانه حقوق شهروندی و تساوی حقوق زن، زنان و دختران را به بی حجابی و به حضور در جلسات مختلف و ورزشگاه ها تشویق می کنند که این افکار منافی حرمت و حقوق زن و لگدمال کننده ارزش واقعی بانوان است.
امام جمعه موقت اصفهان به هفته دفاع مقدس به عنوان هفته ای سرنوشت ساز هم اشاره کرد و گفت: همه ما این اقتدار، فداکاری و درسهای مقاومت را از کربلا و عاشورای امام حسین(ع) داریم.