سرپرست شرکت آب منطقهای بوشهر گفت: ۱۲ سد در استان بوشهر با سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد تومان در حال ساخت است که با بهرهبرداری از آنها سالانه ۵۵۳ میلیون متر مکعب از آبهای سطحی ذخیره میشود.
وی ادامه داد: بخش کشاورزی بزرگترین مصرف کننده آب در استان بوشهر است و سالانه ۸۷۱ میلیون متر مکعب آب در این بخش مصرف میشود.
سرپرست شرکت آب منطقهای بوشهر با اشاره به وجود ۱۵ هزار حلقه چاه در استان بوشهر گفت: از این میزان شش هزار و ۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز است.
وی از ساخت ۱۲ سد با سرمایهگذاری بیش از دوهزار میلیارد تومان در استان بوشهر خبر داد و افزود: با بهرهبرداری از آنها سالانه ۵۵۳ میلیون متر مکعب از آبهای سطحی ذخیره میشود.
باشیزادگان خاطرنشان کرد: سد دالکی با هسته آسفالتی و حجم ذخیره ۲۷۰ میلیون متر مکعب با ۶۷۰ میلیارد تومان اعتبار و ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی ادامه داد: سد دشت پلنگ از نوع خاکی و بتنی با حجم ۱۵۰ میلیون مترمکعب و سرمایهگذاری ۵۴۵ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی حدود ۱۰ درصد در دست ساخت است.
سرپرست شرکت آب منطقهای بوشهر سد باغان را از دیگر سدهای در دست ساخت عنوان کرد و افزود: این سد بتنی با حجم ۳۲ میلیون متر مکعب و اعتبار ۵۶۱ میلیارد تومان، ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به ساخت سد خاییز تنگستان گفت: این سد با پیشرفت ۳۰ درصد از نوع خاکی با هسته رسی است که دارای ۱۵.۷ میلیون متر مکعب حجم ذخیره و اعتبار ۷۰ میلیارد تومان است.
باشیزادگان ادامه داد: ۸ سد کوچک نیز شامل سدهای تنگ ارم، آبپا، قیزقلعه، اخند، ارغون و سه سد دیگر در شبانکاره با حجم ۱۲ میلیون مترمکعب و اعتبار ۸۶.۳ میلیارد تومان در نقاط مختلف استان بوشهر در حال اجرا است.