هفتمین دوره جشنواره «هنر برای صلح» به مناسبت روز جهانی صلح و با شعار صلح را تصور کن، از روز گذشته آغاز شد
همچنین با همکاری بنیاد سینمایی فارابی، امسال نمایش فیلمهای جشنواره در سالن شماره ۳ سینما فرهنگ برنامهریزی شد.
در این دوره جشنواره، آقای امیر اسفندیاری و خانمها فاطمه معتمد آریا و مونا زندی اعضای هیأت انتخاب بخش داستانی بودند و آقایان جمال رحمتی، علی نوریاسکویی و بابک نکویی آثار پویانمایی را انتخاب کردند. همچنین در بخش مستند خانم مهوش شیخالاسلامی و آقای اسماعیل میهندوست و در بخش فیلمسازان جوان، خانم پانتهآ پناهیها و آقایان مجید برزگر و عباس رافعی کار انتخاب آثار را برعهده داشتند.
نخستین نمایش آسیایی فیلمها برای فیلمهای حاضر این جشنواره دارای اولویت بوده است. در این میان، آثار برگزیده در جشنوارههای معتبر بینالمللی همچون تامپره، کلرمونت فراند، لسآنجلس، ملبورن، ادنبرگ، انسی، زلین، شیکاگو، انیمافست، گوتنبرگ و... حضور داشتهاند.
سینما فرهنگ (سالن هنر و تجربه) میزبان نمایش آثار برگزیده هفتمین دوره جشنواره هنر برای صلح است که در روزهای دوشنبه یکم مهر، چهارشنبه ۳ مهر، شنبه ۶ مهر و دوشنبه ۸ مهر از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰ برگزار خواهد شد.
این جشنواره هر سال همزمان با روز جهانی صلح (۲۱ سپتامبر) در رشتههای سینما، نقاشی، عکاسی، مجسمه و چیدمان، ویدئوآرت، موسیقی و پرفورمنس با حضور هنرمندان، فرهیختگان، مدیران، اهالی فرهنگ و حامیان صلح در ایران برگزار میشود و با اهدای نشان و تندیس صلح، برگزیدگان را به عنوان سفیران هنر برای صلح معرفی میکند.
موضوعات جشنواره «هنر برای صلح» را کمک به گسترش فرهنگ صلح، گفتگو، مدارا (با شعار صلح را تصور کن)، زندگی، آرامش و صلح در جهانی عاری از خشونت، دوری از تبعیضنژادی، احترام به اقوام، مذاهب و ملیتها، توجه به کودکان و حقوق آنان با تأکید بر آموزش به کودکان برای آیندهای بهتر، توجه به محیطزیست و تلاش برای حفظ آن به عنوان سرمایه اصلی برای زندگی آینده با شعار «من زمین را دوست دارم» و توجه به بیماریهای خاص و حمایت از مبتلایان به سرطان است.
هفتمین دوره جشنواره هنر برای صلح با شعار «صلح را تصور کن» از ۲۹ شهریور تا ۱۲ مهر با نمایش آثار تجسمی در گالری باروک (واقع در خیابان شریعتی) و با نمایش فیلمهای کوتاه (در سینما فرهنگ) برگزار خواهد شد.