با فرارسیدن پاییز طبیعت، برداشت انار از 500 هکتار مزارع سنگان در شهرستان خاش آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش با اشاره به اینکه 400 هکتار از این مزارع به رقم بومی سنگانی اختصاص دارد، گفت: شرایط مناسب آب و هوایی در خاش شرایط مناسبی را برای پرورش انار فراهم کرده است.
کبدانی با بیان اینکه مهمترین مزیت انار سنگان، ارگانیک بودن آن است، افزود: اناری که در سنگان به عمل می آید به دلیل اقلیم مناسب شهرستان، نسبت به ارقام فردوس و ساوه درشت تر و از بازارپسندی بهتری برخوردار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز گفت: وسعت باغ های انار استان، بیش از 2 هزار و 100 هکتار است که از این سطح هزار و 600 هکتار بارور است.
زورقی با بیان اینکه میانگین تولید در هر هکتار 12 تن است، افزود: از باغ های استان 21 هزار تن انار تولید می شود که بخشی از نیاز استان را تامین می کند.
وی ادامه داد: ارقام فردوس و ساوه، که از سایر نقاط کشور به سیستان و بلوچستان منتقل شده، نسبت به خاستگاهشان میوه دهی بهتر داشته و میزان تولیدشان به 20 تن در هرهکتار هم رسیده است.
بنا به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان زاهدان، خاش، میرجاوه و مهرستان که در کوهپایه قرار دارند از مستعدترین مناطق برای پرورش انار است.