افزون بر ۱۷۰ هزار تن محصول امسال از انارستانهای ساوه برداشت می شود که کیفیت بالاتری نسبت به سالهای قبل دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیر جهادکشاوری شهرستان ساوه گفت: پیشبینی شده که در سال زراعی جاری افزون بر ۱۷۰ هزار تن محصول از نارستانهای ساوه برداشت شود.
شریفی افزود: با وجود قابلیت عرضه انار ساوه در بازار کشور، ۳۰ درصد این محصول قابلیت استفاده در صنایع فرآوری و تبدیلی را دارد که در این راستا هماهنگی لازم با صنایع تبدیلی بهویژه «نار ایران» صورت گرفته است.
وی گفت: ۱۵ درصد از انار تولیدی شهرستان ساوه در رایزنی با واحد فرآوری نارایران قابلیت مصرف دارد و باهماهنگی انجام شده جهاد کشاورزی، اتحادیه باغداران و واحد صنایع تبدیلی نارایران ساوه قرار است که اولویت برای فرآوری به انار ساوه اختصاص یابد و از ورود انار بیکیفیت سایر مناطق کشور جلوگیری شود که با اجرای این اقدام، دست واسطه ها و دلالان نیز کوتاه میماند.
رئیس جهادکشاورزی شهرستان ساوه گفت: ۵۰ هزار تن از انار امسال ساوه باید در صنایع تبدیلی فرآوری شود و با توجه به اعلام آمادگی واحد نارایران برای جذب ۳۵ هزار تن از این محصول، باید حدود ۲۰ هزار تن دیگر از این محصولات به واحدهای صنایع تبدیلی دیگر کشور ارجاع شود.
شریفی افزود: کیفیت محصول انار ساوه در سال زراعی جاری با توجه به بارندگی مطلوب نسبت به سالهای قبل مناسب است و آبدهی بالایی دارد.
وی عنوان کرد: برابر توافقها خرید محصول انار از بهره برداران ساوجی در واحد صنایع تبدیلی نارایران نقدی و بدون معطلی است و سرمایهگذاران برای این منظور اعلام آمادگی کردهاند.
واحد صنایع تبدیلی نارایران ساوه در سال ۱۳۷۲ با حمایت دولت وقت و با هدف جلوگیری از ضایعات انار ساوه و تبدیل محصول غیرقابل عرضه به بازار به کنستانتره ایجاد شده و باغداران میتوانند محصول انار خود را در هر مقیاس بهصورت مستقیم به واحد فرآوری این شرکت تحویل دهند و رقم فروش محصول را در کمتر از یک هفته دریافت کنند.