نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در مدارس در آستانه سال تحصیلی
در آستانه سال تحصیلی جدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در مدارس بیشتر می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، مدیر گروه سلامت نوجوانان ، جوانان و بهداشت مدارس گفت: دانش آموزان علاوه بر وعده های اصلی غذا، نیاز به میان وعده غذایی نیز دارند، مصرف میان وعده موجب افزایش تمركز حواس دانش آموزان می شود.
محبی افزود: دانش آموزان بیشتر مواقع تغذیه خود را از بوفه های مدارس تهیه می کنند که در همین خصوص نظارت بر این مکان ها با آغاز سال تحصیلی بیشتر می شود.
وی گفت: فضای بوفه باید بزرگ، روشن ، قابل شستشو، دارای تهویه مناسب و رنگ روشن باشد، مكان آن در مجاورت سرویس های بهداشتی نباشد و دو در مجزا جهت ورود و خروج دانش آموزان وجود داشته باشد.
مدیر گروه سلامت در خصوص ویژگی های اقلام بوفه مدارس افزود: تنوع، رعایت بهداشت ، استاندارد و بسته بندی مناسب باید در اقلام بوفه مورد توجه قرار گیرد.
محبی گفت: می توان سبزی هایی نظیر هویج، گوجه فرنگی، خیار یا ساندویچ نان و پنیر و خرما، نان و پنیر و گردو یا غذاهایی مانند سیب زمینی پخته، عدسی، لوبیا پخته، حلیم و انواع آش كه در شرایط بهداشتی تهیه می شود در مدارس عرضه كرد.