شرکت برق منطقهای
بهره برداری نیروگاه برق مولد در آمل
نیروگاه برق مولد شهرک صنعتی بابکان آمل، در مقیاس کوچک ۷ مگاواتی بهره برداری شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، استاندارمازندران امروز در حاشیه افتتاح نیروگاه مولد مقایس کوچک بابکان آمل گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان برای ساخت هر نیروگاه با مقایس کوچک سرمایه گذاری مورد نیاز است که نیمی از این هزینه را دولت با پرداخت تسهیلات بانکی حمایت می کند.
حسین زادگان افزود: دولت علاوه بر حمایت درپرداخت تسهیلات، خرید تضمینی برق از نیروگاههای کوچک را در دستور کار دارد .
به گفته او تامین سوخت این نیروگاهها که عمدتا از گاز هست، تقریبا رایگان وحداقلی است.
استاندارمازندران گفت: مصرف برق در فصل سرما عمدتاً کمتر است، دولت برق مصرفی نیروگاههای کوچک را تضمینی خریداری میکند.
حسین زادگان با بیان اینکه مازندران در بخش راه اندازی نیروگاههای مقایس کوچک از استانهای پیش رو دراین بخش است، گفت: همه ظرفیتهای استانی دراین بخش برای توسعه این نیروگاهها فراهم است و سرمایه گذاران میتوانند بدون دغدغه دراین بخش سرمایه گذاری داشته باشند.
سرمایه گذاری بیش از ۴۰ میلیاردتومانی بخش خصوصی برای ساخت نیروگاه
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان با اشاره به سرمایه گذاری بیش از ۴۰ میلیاردتومانی بخش خصوصی برای ساخت این نیروگاه گفت: افزایش پایداری شبکه، تامین برق مستمر و مطمئن در منطقه، تقویت پدافندغیرعامل، جبران ضعف ولتاژ و بهبود ولتاژ برق مشترکان از اهداف این طرح بوده است.
افضلی افزود: تعداد این نیروگاهها به ۲۲ واحد افزایش یافته و ۵ واحد نیروگاهی به ظرفیت ۸۱ مگاوات امسال وارد مدار تولید شده و مراحل ساخت و پایانی ۱۰ نیروگاه تولید برق با مقیاس کوچک و توان ۱۶۰ مگاوات در مازندران در دست ساخت است، که تاثیر زیادی در پایدار و تامین برق مطمئن استان خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان از صدور ۳۲ فقره پروانه ایجاد نیروگاهها (مقیاس کوچک) امسال به ظرفیت ۶۸۸ مگاوات با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی و حمایتهای دولت و نیز اجرایی شدن آن به زودی خبر داد و گفت: ساخت دو واحد نیروگاهی بزرگ به ظرفیت ۱۶۲ مگاوات در نیروگاه نکا، شهریور امسال آغاز و تا دوسال آینده بهره برداری خواهد شد.
افضلی به آغاز ساخت نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سرخرود در شهرستان محمودآباد تا چند ماه آینده اشاره کرد و افزود: با همراهی و مدیریت مناسب مردم در مصرف و افزایش ساخت نیروگاههای با مقیاس کوچک و بزرگ، موجب تقویت پدافندغیرعامل، جبران ضعف ولتاژ و بهبود ولتاژ برق مشترکان مازندرانی شده است.