به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سرپرست شرکت آب منطقه ای استان بوشهر در نشست هم اندیشی مدیران عامل صنعت آب و برق استان بوشهر با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان رشد 4 و نیم برابری جمعیت را نسبت به گذشته شاهد بوده ایم که این محدودیت های را حاصل کرده است و باعث شده دشتهای استان با بیلان منفی مواجه شوند و ادامه این روند دشت ها را خشک و بی آب خواهند کرد.
آقای باشی زادگان افزود: در تنگ ارم و درود دشتستان تاکنون بیش از 150 حلقه چاه خشک شده است.
وی گفت: در استان 6 هزار و 500 چاه غیرمجاز وجود دارد که هم کنترلی بر آنها نیست و هم افزایش برداشت دارند. 8 هزار و 500 چاه نیز پروانه دار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان هم گفت: در حوزه نوسازی هم طرح های متعددی تکمیل و آماده بهره برداری شده است. در محدوده شهرستان دشتستان در همه شهرها فعالیتهایی در حوزه آبی در حال انجام است.
آقای حمزه پور افزود: با تلاش ها و پیگیری ها سال بی سابقه ای را در حوزه آبی سپری کردم و بیش از 300 میلیارد تومان جذب اعتبار و هزینه داشته ایم و با بکارگیری آنها توانستیم برخی مشکلات حوزه آبی را کاهش دهیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان هم گفت: با برنامه ریزی لازم توانستیم پیک برق را در تابستان امسال با موفقیت پشت سر بگذاریم و هیچگونه خاموشی را در تابستان نداشته ایم.
آقای مذکوری افزود: در حال حاضر در نقشه صنعت برق کشور بوشهری های بیش از 98درصد در طرح حذف قبوض کاغذی و ثبت شماره تلفن برای دریافت پیامکی قبض برق مشارکت داشتهاند.
وی گفت: در استان بوشهر برای هر مشترک بیش از دو برابر هزینه متوسط کشوری هزینه می شود.
مذکوری افزود: در استان رشد سالانه بیش از 7درصدی را شاهد بوده ایم که نیازمند اصلاح فرهنگ مصرف هستیم
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: عملکرد دستگاهای حوزه آب و برق استان در تابستان جاری جهادی وستودنی بود که نشان داد اگر اراده قوی در کار باشد می توان مشکلات را کاهش داد.
آقای سعادت افزود: همین اراده و پای کار آمدن مدیران باعث شد قطعی آب و خاموشی برق در تابستان جاری به حداقل برسد.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی هم گفت: تامین 90 درصدی آب آشامیدنی استان از منابع خارجی یک تهدید برای استان بوشهر است.
حجت الاسلام خدری افزود: حدود 20 میلیون مترمکعب آب وارد دریا می شود و هیچ استفاده ای از آن نمی شود.
وی گفت: این عدم مدیریت است که در زمستان مشکل سیل داریم و در تابستان مشکل کم آبی و باید برای جلوگیری از هدر رفت این آبها برنامه ریزی شود.
خدری افزود: در برنامه ششم توسعه مشخص شده که باید 30 درصد از آب استان را در به وسیله آب شیرین کن ها تامین کنیم.