معاون اقتصادی استاندار مرکزی: میزان کشورهای هدف برای صادرات محصولات از استان مرکزی از 40 کشور به 80 کشور افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: همچنین سال گذشته حدود 803 جواز تاسیس صادر شد که در حال حاضر بیش از 750 جواز دارای پیشرفت فیزیکی و بیش از 250 جواز پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد دارند که امیدواریم با بهرهبرداری از این جوازها از همین محل بیش از 11هزار شغل ایجاد شود.
معاون اقتصادی استاندار مرکزی گفت: سال گذشته بیش از 14هزار شغل جدید در استان به ثبت رسیده و برای اولین بار بیش از یک میلیارد دلار از استان صادرات صورت گرفته است. میزان کشورهای هدف برای صادرات از 40 کشور به 80 کشور افزایش پیدا کرده است.
فرخی افزود: در حال حاضر از حدود 3 هزار واحد صنعتی، 800 واحد دارای پروانه استاندارد هستند.80 درصد پستها در اداره استاندارد خالی است و این اداره با ظرفیت 20 درصدی و محدودیتهای منابع فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: وظیفهمندیم بر اساس راهبرد اساسی مقام معظم رهبری تمام توجه را معطوف رونق تولید کنیم که این مهم نیازمند ابزارهای تولید و تامین منابع مالی و ایجاد کیفیت مناسب برای بازار پایدار است.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد نیز در این نشست گفت: وضعیت استاندارد در استان مرکزی مطلوب است و این استان از استان هایی باظرفیت و پتانسیل در امر اشتغال و صنعت و اقتصاد کشور محسوب می شود.
با تصویب نرخ استانداردسازی هر سال میتوان روند استانداردسازی و تأثیر آن بر روی فرآوردههای تولیدی و اقتصاد کشور را مورد سنجش قرار داد و این آمار را به صورت رسمی اعلام کرد.
مرندی مقدم ادامه داد: مدل نرخ استانداردسازی طراحی شده و شاخصها و فرم این مدل باید با تحلیل و ارزیابی نهایی شود و با اجرایی شدن این مدل میتوان هر سال این نرخ را مشخص کرد.
وی با بیان اینکه اکنون وضعیت رو به رشدی در انطباق با استانداردها در واحدهای تولیدی و در عرضه به بازار مشاهده میشود، اظهار کرد: اهداف و برنامههای یک سال آینده سازمان ملی استاندارد و معاونت نظارت سازمان در گردهماییها تفهیم میشود و نقاط قوت و ضعف فعالیتها مورد چالش، بررسی و ارزیابی قرار میگیرند.