معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : هم اکنون بیش از 80 هزار نفر شتر در سیستان و بلوچستان نگهداری می شود که نقش مهمی در تولید گوشت قرمز کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ،قاسمی میزان تولید گوشت شتر در استان را سالیانه 2300 تن اعلام کرد.
وی همچنین برنامه های این سازمان در حمایت از پرورش شتر را شامل تهیه و تدوین سند توسعه شتر (هویت دار کردن و پلاک کوبی شتر) ،اجرای طرح های الگویی ترویجی پرورش شتر شیری و شتر پرواری، ایجاد مراکز جمع آوری شیر و ایجاد واحدهای سنتی پرورش شتر عنوان کرد.