برداشت سنجد از 12 هکتار زمین های کشاورزی در خوروبیابانک آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی خوروبیابانک با بیان اینکه عملکرد این محصول از هر اصله درخت بین 100 تا200 کیلوگرم است گفت: برداشت سنجد با ارقام خرمایی، شیرین و بومی تا نیمه مهر دراین شهرستان ادامه دارد.
سیدحکمت موسوی سنجد را در درمان بیماری مفاصل، معده و آرتروز مفید و قابل کاربرد در صنایع دارویی و غذایی دانست و گفت: بخشی از محصول تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف و بقیه برای استفاده در صنایع دارویی به مراکز دیگر شهرستان ها ارسال می شود.
وسعت زمین های کشاورزی و باغی شهرستان خور و بیابانک دو هزار و 800هکتار است.