برداشت محصول پسته در شهرستان زرندیه آغاز شده که تا پایان مهرماه ادامه خواهد داشت.
بارانی گفت: به دلیل اینکه امسال سال آور است باید برداشت محصول پسته به نسبت سال گذشته افزایش یابد، اما به دلیل مواجه شدن محصول این شهرستان با پدیده سرمازدگی بهاره شاهد کاهش 30 درصدی عملکرد خواهیم بود و نسبت به سال گذشته تغییری در میزان برداشت وجود نخواهد داشت.
رئیس هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان پسته استان مرکزی به کیفیت محصول تولیدی پسته زرندیه نیز اشاره کرد و افزود: کیفیت محصول تولیدی زرندیه مطلوب است و به دلیل بارندگیهای زمستان و بهار امسال به مراتب از نظر میزان کیفیت نسبت به سال گذشته بهتر است و آفت خاصی نیز مشاهده نشده است.
بارانی، ارگانیک بودن پسته تولیدی زرندیه را مزیت مهم محصول این شهرستان دانست و افزود: به دلیل ارگانیک بودن محصول تولیدی، مشتاقان زیادی از کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس متقاضی خرید پسته زرندیه هستند و براین اساس قریب به 90 درصد محصول تولیدی آماده صادرات میشود.
وی به کسب رتبه ششم استان مرکزی در تولید محصول پسته کشور اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه در 17 استان کشور محصول پسته تولید میشود و استان مرکزی رتبه ششم سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است، اما این استان رتبه نخست کشور در میزان برداشت پسته در هکتار را داراست.
سطح زیر کشت محصول پسته در زرندیه افزون بر 11 هزار هکتار است که 10 هزار هکتار آن بارور است و از این میزان قریب به هشت هزار هکتار در روستای پیک منطقه سلطان احمدلو واقع شده است.