کارگاه ساخت سردیس شعرای مکتب اهل بیت(ع) و مفاخر ادبی آئینی تبریز با رونمایی از آثار و قدردانی از هنرمندان شرکت کننده به اتمام رسید.
میرزا یوسف شهاب، نیر تبریزی، میرزا علی دلخون، حسین عابد(یتیم تبریزی)، میرزا احمد سهیلی، حسین شانی، عبدالعظیم ذهنی زاده، سید رضا حسینی (سعدی زمان)، حاج رضا صراف، حسین صحاف، حاج حسن فراهتی(جهازچی)، کریم صافی، میرزا عبدالرحیم شباهنگ، نجمی تبریزی ۱۴ شاعر و مداح اهل بیت (ع) بودند که سردیس آنها در این کارگاه ساخته شد.
شهردار تبریز در مراسم پایانی این کارگاه با اشاره به اینکه باید در مسیر تجلی تبریز به عنوان پایتخت تشیع قدم برداریم، گفت: یکی از دلایل انتخاب تبریز به عنوان پایتخت تشیع و تفاوت تبریز با شهرهای دیگر، وجود مداحان و شعرای علاقه مند به اهل بیت در این شهر است.
ایرج شهین باهر با بیان اینکه در طول تاریخ انسانهای بزرگی در همین راستا با عشق و علاقه به اهل بیت فعالیت کردهاند، افزود: اگر عشق، علاقه و محبت نباشد، هنر خلق نمیشود.
وی ادامه داد : در خلق هنرها ، در درون هنرمند موضوعی است که میخواهد جوشش کند و این جوشش در قالبهای مختلفی همچون شعر، نقاشی، مجسمه سازی و... بروز پیدا میکند.
شهین باهر تاکید کرد: برای ارج نهادن به هنر مداحان بزرگ و شهیر تبریزی برنامه ریزی برای گردآوری و انتشار مجموعه نفیس اشعار این مداحان به نام شهرداری تبریز انجام شده است.