رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان
رونمایی از لوح پخت خوراک گوشت لوبیا سرکه شیره کاشان
از لوح ثبت ملی آیین مهارت سنتی ثبت پخت خوراک گوشت لوبیا سرکه شیره کاشان رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان در جمع عزاداران حسینی با اشاره به اینکه یک قرن پیش، حاج رضا عشق آبادی با اضافه کردن سرکه و شیره به خوراک گوشت لوبیا روش دیگری از طبخ این غذای سنتی را ابداع کرد، گفت: این غذای محلی علاوه بر پخت خانگی، در ماههای محرم و صفر در هیئت های مذهبی کاشان طبخ و با آن از عزاداران پذیرایی می شود .
مهران سرمدیان افزود: این آیین در اسفند سال گذشته به شماره 1525در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید.