مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق گفت: اگر دانشگاههای کشور میخواهند در حوزه نفت فعالیت داشته باشند باید فعالیت آنها با محوریت دانشگاه خلیج فارس باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ سید ابوالحسن محمدی پس از بازدید از آزمایشگاه و تجهیزات دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس در نشست با رئیس دانشگاه خلیج فارس گفت: دانشگاه خلیج فارس دارای ظرفیت ها، امکانات، تجهیزات و نیروی های انسانی متخصص بسیار خوبی است که با توجه با این ظرفیت ها توانسته دانش آموختگان با کیفیتی را به جامعه تقدیم نماید، که امروز برخی از این دانش آموختگان در شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق همکاران متخصص ما هستند.
وی افزود: اگر قرار است استان توسعه پیدا کند باید نفت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی خود همکاری گستردهای با دانشگاه خلیج فارس داشته باشد و سایر دانشگاههای کشور نیز اگر میخواهند در حوزه نفت فعالیت داشته باشند باید فعالیتشان با محوریت این دانشگاه باشد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس نیز این دانشگاه را یکی از دانشگاههای جوان کشور دانست که با نگاه علمی و تکیه بر ظرفیت سرمایه انسانی متخصص خود، توانسته روند رشد بسیار خوبی داشته باشد.
عبدالمجید مصلح افزود: دانشگاه خلیج فارس هشت دانشکده، ۱۲شرکت دانش بنیان، ۳۱هسته دانش فناور دانشجویی، ۳۰ هسته پژوهش فناوری و ۹۱ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد و عمده تمرکز رشتهای این دانشگاه بر روی حوزههای مزیتی استان همچون حوزههای دریایی، کسب و کار و تجارت، انرژی، گاز و پتروشیمی، مهندسی دریا و حوزههای زیستی دریا قرار دارد.
وی بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر در سال ۱۳۹۷ موضوع ایجاد نخستین دانشکده کسب و کار کشور به مساحت ۱۰ هزار متر مربع در دانشگاه خلیج فارس به تصویب رسید و ۲۸۰ میلیارد ریال نیز برای شروع آن پیش بینی شد، که پس از تکمیل، این دانشکده در چهار رشته مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، اقتصاد و حسابداری آغاز به کار خواهد کرد.