مجری طرح توسعه زراعت چوب وزارت جهاد کشاورزی: در برنامه ششم توسعه کاشت چوب در ۷۵هزار هکتار زمین در کشور پیش بینی شده است.
استاندار در این نشست با اشاره به اینکه توسعه زراعت چوب علاوه بر کمک به حفظ جنگل ها موجب بی نیازی از واردات هم می شود گفت: توسعه زراعت چوب به رفع بیکاری و افزایش اشتغال هم کمک می کند.
ارسلان زارع افزود: فرمانداران و بخشداران در کنار دهیاران از ظرفیت های روستاها و تجربیات روستاییان برای توسعه زراعت چوب بیشتر استفاده کنند.
وی به پیشگام بودن گیلان به ویژه شهرستان های صومعه سرا و آستانه اشرفیه در زراعت صنوبر در ایران اشاره کرد و گفت: باید با پرداخت تسهیلات کم بهره، آموزش و بازاریابی از صنوبرکاران بیشتر حمایت شود.
مجری طرح توسعه زراعت چوب وزارت جهاد کشاورزی هم با بیان اینکه توسعه زراعت چوب در دستور کار دولت قرار دارد گفت : در برنامه ششم توسعه کاشت چوب در ۷۵هزار هکتار زمین در کشور پیش بینی شده که ۷هزار هکتار آن در گیلان است.
جواد میرعرب با بیان اینکه گیلان پتانسیل زیادی در زمینه زراعت چوب دارد افزود: باید در این زمینه بخش خصوصی را وارد میدان کرد و با اعطای تسهیلات بانکی با توسعه زراعت چوب ، نیاز به واردات این محصول کاهش یابد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان هم گفت: از سال۹۶ تاکنون ۲هزار و ۱۰۰هکتار از عرصه های طبیعی گیلان به زراعت چوب اختصاص یافته است.
محسن یوسف پور افزود: وجود معارضان، قوانین دست و پاگیر، وجود دلالان در فرآیند تولید و مصرف و حمایت نکردن بانک ها در اعطای تسهیلات را از جمله مهم ترین مشکلات بر سر راه توسعه زراعت چوب قرار دارد.