کوچ پاییزه عشایر استان اصفهان به چراگاههای گرمسیر قشلاقی آغاز شد.
مختار اسفندیاری افزود:در این مدت همچنین 24هزار نفر عشایر ایل بختیاری هم از مناطق ییلاقی شهرستان های فریدونشهر، داران، بویین میاندشت ، فریدن و چادگان راهی استان خوزستان می شوند .
وی از بازگشت حدود چهار هزار نفر از عشایر عرب جرقویه از چهارمحال و بختیاری، فارس و سمیرم به شهرهای محمدآباد و نصرآباد در شرق اصفهان خبرداد و گفت: عشایر استان اصفهان امسال بیش از 10 هزار و 500 تن گوشت قرمز را تولید و روانه بازار کردند .
اسفندیاری افزود: همچنین در این مدت 55 هزار تن محصولات لبنی شامل پنیر، کشک ، کره و ماست و 300 تن عسل با تلاش مردم عشایر نشین استان تولید شده است .
عشایر استان اصفهان شامل سه ایل بختیاری، قشقایی و عرب جرقویه 55هزار نفر جمعیت دارند.