رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم: برای حفظ منابع آب و استفاده بهینه از خاک، افزایش کشت های پاییزه و کاهش کشت های تابستانه در دستور کار است.
وی افزود: سطح بارندگیها در فصل پاییز بالاتر از سایر روزهای سال است و به همین علت اگر فرآیند کشت محصولات کشاورزی در این ایام انجام شود، کشاورزان با آسودگی بیشتری به منابع آبی دسترسی خواهند داشت.
پورمیدانی گفت: همچنین دمای هوا در این فصل برای بسیاری از کشتها مناسب است و محصولات با خسارت کمتری از نظر تنشهای محیطی مواجه میشود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه های ترویجی برای همراه کردن کشاورزان با این سیاست در حال اجراست و امیدواریم به زودی شاهد به ثمر نشستن نتایج این تصمیم باشیم.
در استان قم حدود 106 هزار هکتار زمین قابل کشت وجود دارد که سالانه بیش از 746 تن انواع محصولات از آن برداشت می شود.