80 گروه بهداشتی در مشهد بر توزیع نذورات و رعایت اصول بهداشتی در اماكن برپایی عزاداریهای محرم و صفر نظارت می كنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: در ماه
علی اصغر حسنی یزدی افزود: دراین ایام در هر شهرستان خراسان رضوی نیز یك تا دو گروه بهداشتی فعال هستند.
وی تاکید کرد: همه افرادی كه در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیاتها و تكایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می كنند برای جلوگیری از انتقال بیماری باید كارت بهداشتی دریافت و هیاتهای مذهبی هم از پذیرفتن مواد غذایی با حجم زیاد از افراد ناشناس خودداری كنند.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشكی مشهد با بیان اینكه مواد غذایی عرضه شده باید دارای پروانه بهداشتی باشد افزود: توزیع غذا از زمان آماده شدن آن تا زمان توزیع حداكثر باید دو ساعت باشد و در صورت نیاز به زمان بیشتر باید از یخچال استفاده شود.
حسنی تهیه و نصب وسایل اطفاء حریق برای جلوگیری از حریق و كنترل آتش سوزی احتمالی، رعایت نظافت، شست و شو و گندزدایی مستمر سرویسهای بهداشتی، انتقال و دفع بهداشتی زباله ها، استفاده از ظروف استاندارد بسته بندی غذا و استفاده نكردن از مواد رنگی غیرمجاز را از نكات بهداشتی مورد تاكید در هیئتها عنوان كرد.
مردم در مشهد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در ایام محرم می توانند مراتب را با شماره تلفن 190 یا 1490 اطلاع دهند تا رسیدگی شود.