حملات سعودیها به مناطق غیرنظامی ریشه در ناکامیها دارد.
ظاهرا شکستهای سیاسی و نظامی پی در پی عربستان سعودی سبب شده این رژیم در حوزه نظامی کنترل خود را از دست بدهد.
استان مرزی صعده یمن دیروز از زمین و هوا آماج حملات ارتش رژیم سعودی بود.
به گزارش برخی رسانههای منطقهای ارتش متجاوز سعودی بسیاری مناطق استان صعده را از هوا و زمین هدف حملات خود قرار داد. بر اساس این گزرشها ارتش سعودی، حتی روستاهای مسکونی شهرستان منبه را موشکباران و با توپخانه گلوله باران کرد. جنگنده های متجاوز سعودی آمریکایی همچنین در پنج نوبت شهرستان باقم را در این استان بمباران کردند.
این حملات پس از آن صورت گرفت که مواضع این رژیم هدف حملات ارتش و مقاومت مردمی یمن قرار گرفته است.
به عنوان مثال یگان هوایی ارتش و کمیته های مردمی یمن دیروز با تعدادی از پهپادهای قاصف کا-2 به پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط واقع در عسیر در جنوب عربستان حمله کرد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن هم اعلام کرد یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن یک فروند موشک بالستیک میان برد ”قاصم“ به مکانهای تجمع ارتش سعودی و مزدورانش در منطقه سدیس در نجران واقع در جنوب عربستان شلیک کرد.
شماری از نظامیان سعودی و مزدوران آنان نیز در عملیات نظامی ارتش و کمیته های مردمی یمن در جنوب عربستان به هلاکت رسیدند و شماری دیگر زخمی شدند.
یک منبع نظامی امروز گفت دهها نفر از مزدوران هنگام دفع حمله و پیشروی آنان به سوی گذرگاه الطوال در جیزان که همراه با پشتیبانی هوایی جنگنده ها و بالگردهای ارتش سعودی بود، کشته یا زخمی شدند.
این تنها شکستهای این رژیم در روزهای اخیر نبوده است.
به گزارش برخی رسانههای منطقه تنش ها بین امارات و عربستان در جنوب یمن نیز تشدید شده است.
بر اساس این گزارشها عربستان سعودی بدون اشاره به امارات عربی متحده پیامی علنی برای این کشور ارسال کرد و طی آن هرگونه آسیب به امنیت یمن را آسیب به امنیت خود دانست و تاکید کرد هرگونه تلاش برای تحمیل واقعیت های جدید در یمن با توسل به زور مردود است. از سوی دیگر عربستان ناچار شد برای جلوگیری از پیشروی نیروهای کمربند امنیتی تحت حمایت امارات، نیروهایی به جنوب یمن اعزام کند.
برخی کارشناسان یمنی تصریح کرده اند: اوضاع کنونی حاکی از ورود امارت و عربستان به نزاع علنی و عملی بر سر سهم خود از جنوب یمن هستند زیرا در حالی که امارات به جزیره سقطری چشم دوخته است، عربستان در صدد الحاق استان های جنوبی مجاور مرزهاست.
در این میان لوبلاگ نیز با اشاره به اختلاف اردن و عربستان در خصوص بعضی از مسائل منطقه ای، نوشت: "هر چند که اردن سال 2017 سطح روابط خود را با قطر کاهش داد، اما روابط خود را با این کشور به طور کامل قطع نکرد یا بر خلاف انتظار عربستان، در تحریم قطر، به گروه چهارتایی ضدترور -عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین و مصر- ملحق نشد. در واقع، گمان می رود در طول دو سال بحران خلیج (فارس) ارتباط بین اردن و قطر ادامه داشته است.
--------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی