یک تن مواد غذایی فاسد از آشپزخانههای حسینیه و تکایای اصفهان کشف شد.
سید مهدی میرجهانیان با بیان اینکه بازرسی اماکن عرضه مواد غذایی و نذورات از یک ماه گذشته تاکنون ادامه دارد گفت: 70 اکیپ نظارتی بازرسیهای میدانی در سه نوبت صبح، عصر و شب در استان اصفهان انجام می دهند.
وی افزود همه افراد فعال در آشپزخانههای مساجد و تکایا باید کارت بهداشت داشته باشند.
وی با بیان اینکه پارسال گزارشهایی نیز مبنی بر استفاده از برنجهای تاریخ مصرف گذشته و لارو زده داشتیم گفت: امسال مواردی از تخلف در مورد خرما و حبوبات مشکلدار نیز قبل از محرم مشاهده و برخورد شد.
وی افزود: نذورات غذایی نباید زیاد در معرض هوا و خارج از یخچال باشند و ظروف یکبارمصرف بهتر است که تجزیهپذیر مانند ظروف آلمینیومی، گیاهی،pp (پلی پروپیلن) و سلولزی باشد و علامت "ps" در ته ظروف یکبار مصرف یعنی فقط برای مواد غذایی و نوشیدنیهای سرد باید استفاده شود،
مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط استان اصفهان گفت: شماره تلفن 190 هم به طور شبانه روزی و رایگان آماده دریافت گزارشها و رسیدگی به شکایتهای مردمی است.