۱۵۰ کیلوگرم صیفی جات سرخ شده آلوده در نیشابور کشف و معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو
دکتر هادی حسین زاده افزود: انجام بازدید و بازرسی از مراکز تهیه، تولید، نگهداری و پخش محصولات غذایی در چارچوب قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و قانون تعزیرات مواد غذایی و بهداشتی انجام می شود.
وی از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر استاندارد، موضوع را برای بررسی به کارشناسان سامانه ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ اطلاع دهند.