وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بیمه مرکزی مکلف شد برنامه ای جامع برای تقویت نظارت بر بیمه ها ارائه کند.
وی افزود: درحوزه بین الملل صنعت بیمه وارد قراردادهای دو جانبه و چند جانبه شده که به ایمنی روابط تجاری و گردشگری کمک می کند .
وی ادامه داد: در بحث فناوری در صنعت بیمه به تحولات پایه ای نیاز داریم که به تامین مالی بیمه کمک خواهد کرد.
وی گفت: یکی از مسائلی که در جلسه امروز بر آن تاکید شد این بود که تنوع خدمات بیمه ای و پوشش آن در کشور بیشتر شود.
وی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه در برنامه ششم توسعه 7 درصد پیش بینی شده گفت: شاید این عدد کمی زیاد باشد اما ضریب نفوذ فعلی که حدود 2 و 8 دهم درصد است با وضع مطلوب فاصله دارد.
وی افزود: در برخی موارد حس آلودگی و فساد در برخی بیمه ها وجود دارد که به رئیس کل بیمه مرکزی تاکید شد در این زمینه برنامه ای جامع برای مقابله با آن ارائه کند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص صندوق تامین خسارات حوادث طبیعی گفت: موضوع در صحن مجلس تصویب شد وبه شورای نگهبان رفت که با توجه به اینکه دولت بخش مربوط به بار مالی را قبول کرد امیدواریم در شورای نگهبان تصویب شود.
وی با بیان اینکه بیمه آمادگی کامل را برای اجرای تشکیل این صندوق را دارد گفت: بیمه مرکزی باید برنامه اجرایی آن را تدوین و در خصوص آن اطلاع رسانی کند.
سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی نیز با بیان اینکه مجمع عمومی سالانه با حضور نماینده وزارت رفاه و صنعت و به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد گفت: در این جلسه گزارشی از عملکرد صنعت بیمه ارائه شد که عملکرد مناسبی را به ویژه در بیمه های تولیدی و اتکایی نشان می دهد.
وی افزود: در این جلسه تاکید شد که صنعت بیمه در خصوص رشد و توسعه انواع بیمه ها اجرای طرح های نوین در صنعت بیمه و فرهنگ سازی بیمه اقدام کند.
سلیمانی گفت: در این جلسه تکلیف ویژه ای برای نظارت بر شرکت های بیمه ای مشخص شد تا این نظارت به صورت جامع و در قابل سیستم یک پارچه هوشمند باشد.
وی در خصوص پرداخت خسارت برای سیل زدگان گفت: بیش از 95 درصد صاحبان منازل مسکونی که بیمه بودن خسارت خود را دریافت کردند که مجموع رقم آن بیش از 150 میلیارد تومان می رسد.